KDYŽ "ŇÁRÁ V HADRECH"

KDYŽ "ŇÁRÁ V HADRECH"

Anotace: Co šasto ani rozum nezvládá. (Snad alespoň k pousmání - věnováno mým několika málo čtenářům.)

Přepadla ji touha smilnit
až takové ráže
že nechala se znásilnit
na střeše garáže

Ve víru té kruté vášně
nebere se nic vážně
Nehladí se vpravo ni vlevo
Málokdo ovládá své tělo
Dělá - co se nikdy nechtělo

Zlomila si nejeden nehet
Na hýždě se nalepil dehet
Ale to už jste neměli vědět
Autor RU 82, 12.08.2012
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí