Zasněná

Zasněná

Anotace: Půlnoční snění nad šálkem čaje..

Hedvábná tráva pod námi,
Slunečné nebe nad hlavou,
Voda si stejnou píseň hraje,
Pořád tu píseň mizernou.
Listí nám na kůži stíny hraje,
Zdálky je slyšet dětský smích,
Na tváři úsměv zářící,
A v očích se leskne ti hřích.
Pak oba vodou jsme zmáčení,
Padneme spolu na záda,
Potom pár něžných skučení,
To není přec žádná námaha.
Zlíbám ti pihu na stehně,
Liju ti pití do pupíku,
Smějem se spolu vesele,
Kolem pak projde pár chlapíků.
Ti křičí na nás pohoršeně:
„Tohle patří do postele!“
A my v dobrém rozmaru,
Pošleme je do davu.
Ať si křičí jak jen chtějí,
Naší touhu nezastaví,
Pak za dveřmi ve tvém bytě,
Zašeptáš jen „chci tě,kotě!“
Autor Ashita Abigor, 20.08.2012
Přečteno 724x
Tipy 5
Poslední tipující: Romeo3769, Anjesis, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí