PŘÍJEMNÉ POCITY

PŘÍJEMNÉ POCITY

Anotace: Věřím, že každý si v tom to své najde.

příliš rychle ubíhající čas něhy a vzájemnosti

jemné otlaky v kůži po tichém dotýkání

malé sotva znatelné škrábance vášně

ještě nestačily vyrovnat se do původního vypnutého stavu

vlhké rty s sebou budu chvíli nosit pod sukní

opojný moment pomalu odchází

rozplyne se do okamžiků čekání lačnících po další společné chvíli
Autor srozumeni, 27.08.2012
Přečteno 907x
Tipy 7
Poslední tipující: bobi bobie, tato22, Lenka Krásnodvorská, Gregy, poeta, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vystižené =)

27.08.2012 18:57:29 | Nigol

Já jsem si v tom našel tu sukni...
Děkuji za lehký letní moment.

27.08.2012 18:51:37 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí