oNA

oNA

Anotace: bÁSEŇ

Stojím tu s hlavou v dlani a čumím do zdi
Myslím pořád na ni
Je pozdě a odešla navždy
Pryč z mého života
Láska
Byla to láska
Byl to můj svět
Ten tajemný květ touhy a mládí
Mého mládí a jejího
Láska byla to láska
Stojím s hlavou v dlaních
Nechci ach nechci myslet na ni
Chtěl bych vyběhnout ven za ní
Kdyby to k něčemu bylo
Procházím ulicemi cítím se sám mezi miliony lidí
Mezi davy davů
Sám a sám ve zbědovaném stavu
Sám mezi milionem lidí sám
Procházím nádražím
Na srdci s tím divným závažím
S krutým závažím
Se závažím co bolí
Mé srdce co se rozskočí
Bolestí a touhou
Má duše můj život mé srdce moje bolest
Autor romanemperor, 30.08.2012
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: Liduška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí