V kruhu

V kruhu

Anotace: nevstoupíš do stejný řeky

k čemu mě nutíš, tělo mé
stále mě k chybám přivádíš
stále mě k slzám doháníš

točím se v kruhu, nevím kudy ven
stále dokola stejný sen
smyčka nastokrát už přehraná
jako lavina, co bere všechno kolem

až pochopím, co mi chceš říct
pak budu schopna vystoupit
Autor barking bitch, 30.09.2012
Přečteno 562x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, bogen, Woski, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí