Před spaním

Před spaním

Anotace: další z mnoha...

Před spaním,
ve vzpomínkách na tebe se utápím,
vzpomínám na noční sny,
z další z mnoha polucí se chabě probírám,
škoda jen,
že nikdy nedozvíš se tento chabý sen,
poctu tvému tělu,
z myšlenek složený,
kde objevíš se znenadání,
tam, kam nikdo jiný nemůže,
a tam jen ty a další probuzení uprostřed nocí,
znáš to snad také,
těch pár chvil na nebesích,
po kterých opět jen spadneš do peřin,
tak víš, čekáš a sníš,
a přitom jen se náramně bavíš.
Autor Láďa, 30.09.2012
Přečteno 762x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí