Hlavička se točí

Hlavička se točí

Anotace: ...

Kdybych měl
místo rukou háky

neměl bych problém
a měl tě na háku

levá i pravá ruka
je však vyvinutá

a tak …. mám problém

Jsem chmatákem tvého těla

Soudíš mě každým pohledem
nebojím se trestu
jsem neslušně rozpálený
tak sundej si tu vestu

dlaně křičí jako
banda milovaných smradů
sundám ti z prsou
to klubko hadů

spočinu na nich hlavou

hlavičkou

Skřípla jsi mi prsty do vrátek
nedoufáš v ucuknutí
prsty tancují jako zběsilé
cosi magického je nutí

do éteru se dere dospělá říkanka:

to by chtělo
malé dělo
nehrajme si s upíry
zasuňme ho do díry

pořád dokola

a dokola ...
Autor smudlinek, 25.10.2012
Přečteno 605x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jahudkka, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí