Neslušná pohádka

Neslušná pohádka

Anotace: Není to to krásné, co všichni chtějí.....je to něco, co je ze života...

 

Leží si tak, frnda vlahá.

Není marná prstů snaha.

 

Kde se vzal, tu se vzal.

Úd jí v mokru zamlaskal.

 

Slastně oči přivírá.

Do sebe ho zavírá.

 

Ještě jednou, dvakráte.

Slastně při tom mlaskáte.

 

Už se konec blíží.

Kundička se klíží.

 

Dva tři dlouhé přírazy.

Použijme provazy!

 

Prodlužme té vášně snahy.

Když je večer skvostně vlahý.

 

Vlahá je i moje milá.

Rozvlhlá a provinilá.

 

Úd vyjede občas ven.

Akt již bude ukončen.

 

Stisk, sten, vzdech náruživý.

Však zítra, den zas bude chtivý.

Autor Moniska, 30.10.2012
Přečteno 782x
Tipy 2
Poslední tipující: Wlistinka, Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí