Město hříchu

Město hříchu

Anotace: 29.10.2012

Sbírka: Oblek z oblak

Město hříchu
pýchu svou spolklo rázem
zimostrázem pokrytá stráň
zlíbám tě na něžnou skráň.

Jsi nastuzen
souzen k bezedné touze
kroužíš pouze kolem mých boků
roků pár
v ústech suchopár.

Vášeň višňového vína
do klína mého padla
krajkového prádla hebkost
ve vlastním domě je host.

Kráčí po pavlači
naznačí že půjde o dům dál
v duši plál zmatek vnitřní
bezduchost v nich ční.

Odešel s posledním vzdechem
všechen jeho něhou sycen
hlas osvícen žárem
málem horečným.
Je konečným přístavem
při starém mě nechá
a střecha střemhlav padá.

Mám polonahá záda.
Autor Jiřinka Mignonka, 30.10.2012
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hříšně polozahalená...

31.10.2012 10:07:33 | enigman

ano, náznak nahoty vzrušuje více než nahota celá :)

31.10.2012 10:12:32 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí