Právo první noci

Právo první noci

Anotace: reminiscence

chci tě mít všude, ale jsi mimo můj vesmír
jako zrcadlový odraz, vše naopak, jinak, až to mrazí
budu tvůj začátek, chceš?
možná nechceš, ale stejně se to stane
myslím si, že ti mohu vyzářit všechna svá tajemství
bláhový
jsi k nim netečná, jako ke všemu na mé straně opony
později místo nás
zrudne sám svět
Autor danielsoft, 05.11.2012
Přečteno 773x
Tipy 2
Poslední tipující: kryndy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí