Porno

Porno

Anotace: Aneb, jak to kdysi chodívalo

Dnes zvláštní to sen

o jedné sličné krásce

co oddala se jen

pochybné VHS pásce.

 

Pásce hlavně pro muže

kde tělem ladně krouží

a při samotě pomůže

těm, kdo po vzrušení touží.

 

Pak dále pomalu se dráždí

a divák upřeně se dívá

jak hrozně moc ho svádí

až úplně se rozplývá.

 

Když oba jsou již vzrušení

a orgasmus se zdaří

tak z VHS šumění

další snahu zmaří.

 

Autor King Peky, 12.11.2012
Přečteno 1196x
Tipy 3
Poslední tipující: Sinuhet, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí