Noční příběh

Noční příběh

Anotace: https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8i9vEBWnu9I&feature=endscreen A do toho mi v hlavě zní....

Po sladkém opojení,

radost z nás dělá děti,

křičeli bychom to do světa,

jak máme to rádi.

 

    ............

 

 

Na chvíli jako cesta do Říma,

zapomeneme na starosti,

tohoto světa bez očí,

a počínáme si jako ratolesti.

 

Tvář se směje,

úpřímný úsměv plný naděje,

co se to s námi děje,

...ve chvílích rozkoší....

 

Dýcháme rychle a zběsile,

v tempu našich dlaní,

přejíždějících po hebkém těle,

 

"chtěla bych tě stále"

 

 

Mrazení po zádech,

jsme v pozoru jak hradní stráž,

polibky horké,

roztávají naši svatozář.

 

Spojením dvou těl,

tvoříme katapult vystřelující,

naše duše daleko do vesmíru,

vůbec nic nehledající.

 

A pak se jen spolu,

převalujeme v peřinách,

usnout nemůžu,

když už znám jak počínáš.

 

Budím se dokola,

hledám tvůj patrající pohled,

něžné rty, nedočkavé prsty,

abys mě uspokojil, jednou a navždy.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Kirsten, 16.11.2012
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blonden, ladná blonden.
Dobré obsahem, ale nemohuopomenout skřípající rytmus a také rádoby rýmy- vystělující- nehledající. Má to náboj, leč...

16.11.2012 21:39:53 | kudlankaW

s rytmusem jsem měla vždycky problém... ve škole jsem ho i zaměnila s Rytmusem... a to i naše češtinářka mi řekla, že jsem to (muj referat) tim zabila.....:)

18.11.2012 16:54:21 | Kirsten

Jo Kirsten,
Rytmus není cesta
to jedno je jiste
těžko se do kumštu onen pán vměstná

18.11.2012 18:32:32 | kudlankaW

duše daleko vystřelené do vesmíru, vrací se zpátky ne docela stejné jak byly předtím

16.11.2012 13:25:08 | Petbab

:)

18.11.2012 19:04:47 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí