Zázraky

Zázraky

Anotace: Pokaždé tak krásné :) (na volný verš ne a ne si zvyknout :()

Každé milování něčím ozvláštníš

Tu svíčku, tam škrabošku dáš

Něžné doteky, dech, pulzující vášeň

Zavírám oči, nechávám se hýčkat

 

Zarývám nehty, slastí se topím

A ty se topíš, ve mně

Zrychleně, pomalu, něžně, žhavě

Pokaždé něco nového prožívám

 

Od první chvíle, prvního doteku

Vím, že nic nikdy nebude stejné

Maličké zázraky, jiný polibek

Kousnutí lalůčku, škrábanec na rtu

 

Objetí pevnější, než cokoli

Spletenec těl, nahý život

Pot se řine ze mně, z nás

Je nám tak krásně, nezebe

 

Netušila jsem, jak moc

Jak moc dokážeš překvapit

Jak moc dokáži milovat

Teď už to vím, napořád

Autor Moniska, 25.11.2012
Přečteno 635x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tento volný verš je na mne moc volný, nebo málo volný ;) ale bodík za vášeň jež z toho čiší.... ;

25.11.2012 23:01:17 | Joe Vai

já to pořád říkám, že volný verš mi nejde :-D očividně ho málo nebo moc rozvolňuji :-)

26.11.2012 06:08:27 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí