Snídal jsem s Tebou

Snídal jsem s Tebou

Anotace: ... na loži

Snídal jsem s tebou na loži
večer
než slunce šaty odloží
snídal jsem v šeru 
hořící vůni tvojí
ze rtů
když dech se náhle spojí
hledal jsem nádech
kde výdech tichem nachoví
tou věčnou touhu
hladový
 
snídal jsem s tebou na loži
nahlas
než těla duším přeloží
dotekem šera
ve tmách dva snílci 
tak spolu pozdě nazí
pojď se mnou 
než slunce touhy zmrazí
miluj mě
mé tělo, ať navždy zná to
namaluj vášeň
budu tvé plátno

Autor kroužek, 06.12.2012
Přečteno 572x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, jvacl, Jana M., Avola, Květka Š., Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plátno ale takhle brzo shoří...ST* :-D*

20.09.2017 00:31:26 | Frr

Srdcechvějně líbezné..ach:-)

20.09.2017 00:09:59 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Vážně hodně působivá, ta vášeň z ní přímo sálala. Krásná báseň. ST!

06.12.2012 23:39:43 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí