Slastné opojení

Slastné opojení

Anotace: Ve vlnách něhy

Svlékni se neznámá
svlékni se donaha
dnes je to naposled
zítra opustím svět...

Nechme se prosím
emocemi unášet
začněme
bezděčně...

HNED!


Přeji si velmi,
ať pulzuje krev,
tepe v našich rtech.

Ať mísí se sekrety
a kříží naše údy,
ano,
pojď mi v ústrety
ukoj mé tělesné pudy,
nezadržitelně plynou
HODINY
a míjí se rozmanité světy,
pomine vše
i strhujícící pohyby,

POMINE VRCHOL

rozplyne se vůkol...

Tekutina vazká
vpíjí se do kůže,
ano, to je láska
ta opravdová
horoucí
a pokud není?

KDO s tím něco

zmůže?
Autor kudlankaW, 03.01.2013
Přečteno 986x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, lucie.Tee, Moniska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, ale láska není jen o tomhle..

05.01.2013 19:18:47 | Jiná

Není jen o tomto,
ale o smyslu lásky bytí či nebytí,
znamená velmi mnoho...

Bez něžností může býti přátelství mezi mužem a ženou...

Ale láska?

Nikoli

05.01.2013 20:29:05 | kudlankaW

s tím souhlasím :)

05.01.2013 20:30:41 | Jiná

No tak sláva!
Budiž zdráva!

05.01.2013 20:33:25 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí