Chtíč

Chtíč

Anotace: chtíčem nech se ovládnout

Obejmi mě kolem pasu,

rtem se dotkni zátylku.

Nos zaboř do mých vlasů,

oči zavři na chvilku.

 

Po zádech teď klouzej dlaní,

na zadeček od remene.

Pater - přejeď po ní,

hlavu drž mi u temene.

 

líbej mojí kůži hebkou, jemnou,

chtíčem nech se ovládnout.

Až do rána buď tu se mnou,

jak tohle může dopadnout? 

Autor JulCZa, 07.01.2013
Přečteno 972x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezky to dopadne:-)

07.01.2013 15:42:17 | My2Mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí