Láskosex

Láskosex

Anotace: láskosex?

Láska je sex..

Chci se jen pářit
a je mi jedno, jestli budeš vařit.
Chci jenom sex
a je mi jedno, jestli budeš uklízet.

Mám rád tu vůni ránní,
když si se mnou tvé rty hrají
a pak když pak i snídaně je připravena,
no to si kleknu na kolena....

Modlitba:

Pomodlím se: Andělíčku,
děkuji moc za kundičku,
jež se tady ukázala
a není vůbec na mě stará.

Že to není meděra stará,
tak mě dobře udělala.
Mladé maso mám tak rád
a ty jí můžeš požehnat..

Den:

Přes den cítím se jako kámen
zakopni a odři se.
Chci už pryč, s té těžké dřiny,
chci zašeptat pojď a ohni se..

Noc:

V noci staršně rád se ladím,
jako kytara, či housle strunné
Potom rád vše živé svádím
zvlášt to křehké a z leha vzpurné.

...

Po úderu půlnoci
zeptám se tě, jen kdo jsi
a pak z pěti litrem v kapse,
hledám hotel za noci.

Taxi najde hotel rychle
a hned řekne si o dávku.
Mé přirození visí splihle
a mám na mysli nadávku...

Jen otočím se za taxikém,
ovšem uspokejn okamžikem,
hledím krásce mezi ňadra.
Touha, ta jediná neuvadla.

Pohled do očí je již však němý.
Pohlavním stykem jsem celý zaplněný
a nemám ani slov ji říct,
že bych ji chtěl láskou sníst.

Ona jen tak beze vzteku,
spěchá tiše po schodech.
Bez polibků a bez doteků
odhaluje nahý hřbet..

Všechno mizí kdesi v dálce.
Já co vždy chtěl jenom sex,
teď sedím na posteli a tiše ptám se.
Dáš mi lásko i bez peněz?

Zachmuří se oči tmavé,
svraští se jí celý tváře rys.
Možná kdybych viděl pod kalhotky,
svraští se i klitoris.

Nemáš prachy chlapče milý?
No to předem děkuji.
Jen že jsi tak roztomilý,
tak ti zdraví daruji.

Telefón a hned s poza rohu,
luxusní auto vyráží.
Jen stihl jsem vidět jak zvedá nohu
a auto ji odváží..

Sám
Teď sám, v křesle bez útěchy
snažím se maskovat ty skřeky,
které já vždycky vydávám,
když na obrázky stříkávám...

Och, ach, má lásko němá..
och, ach, má růže schlupatělá...
Och, ach, jsem zcela ztracen,
když bílé kapky stříkaj na zem...
Autor Desktop_men, 17.01.2013
Přečteno 776x
Tipy 1
Poslední tipující: jen já zlá a sebestředná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné! :)

23.01.2013 00:42:25 | jen já zlá a sebestředná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí