Cudný Milan

Cudný Milan

Anotace: Prý jsem nemravník.

Slušné básně budu skládat,
na Liter je potom vkládat,
skončí tedy nemravnosti,
však jich bylo u mě dosti.

Napíšu pro chytré kloučky,
jak jsem v lese potkal broučky,
pro malé, něžné holčičky,
vychválím zase kytičky.

Lásku zbásním dívkám zralým,
co se děje, cudně halím,
z mládence, pak věc je jistá,
bude nejspíš traktorista.

Pohlavní styk to je tabu,
na rady od Uzla dlabu,
já se stanu cudným mnichem,
opovrhuji teď hříchem.


...

Nyní si však lámu hlavu,
nepřinese mi to slávu,
básně já jsem míval jiné,
moje múza steskem hyne.

Rozhodnutí brzy padne,
nechci ať mi múza zvadne,
zase budu nemravníkem,
snad i dobrým společníkem.
Autor Psavec, 03.02.2013
Přečteno 566x
Tipy 8
Poslední tipující: tooc, Martinecka23, Jeněcovevzduchukrásného, Lachailla, střelkyně1, Secretive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

04.02.2013 21:43:13 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí