Uříznout

Uříznout

Anotace: Taková blbinka vyprovokovaná komentářem od Jeněcovevzduchukrásného.

V nemocnici na to tata,
okukují mi varlata,
velikosti moc se diví
překvapeně na ně civí

Pytlík též do kolen bije,
špatně se mi proto žije,
neb ten chudák otlučený,
poděsí též statné ženy.

I ta šlapka, co sex hledá,
nakonec mi stejně nedá,
proto říkám bez legrace,
zachrání mě amputace.

Když tě chirurg varlat zbaví,
tak už se ti nepostaví,
neužiješ více srandy,
připni pytlík si na kšandy.

Tohle je moc špatný nápad,
časem bys to začal chápat,
napravit to nejde ale,
jako kastrát žil bys stále.
Autor Psavec, 18.02.2013
Přečteno 783x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí