Jsem pouze žena

Jsem pouze žena

Anotace: ...

Jsem pouze žena,
časem uměle vytížená a na záda položená....
Dodám ti sladkou iluzi, že jen díky tobě.

Jsem pouze žena
a mám svá přání.
Nechci mít zdání, že znenadání
mě ovládáš....Když jsem to já.

Ta navenek křehká,
tak sladce dominantní, že si ani nepovšimneš...

Imaginárního biče schovaného v klíně,
tak zákeřně a nevinně, snad se ti to i líbí...

Prý chceš topit se, nejen v očích mých,
v těch nocích slastí probdělých
a lásky slibů zbavených.

Jsem žena a mám své zbraně,
ty svíráš je v rukou...
Prý nemohou ublížit....

A duchovní splynutí mizí,
tak náhle,až z toho mrazí...
Autor Lenkka, 24.02.2013
Přečteno 917x
Tipy 16
Poslední tipující: Firren, Majdalénka, kdovíkdo, Isquieasuus, Jozef Bojanovský, Sýkorka07, Loveless, tato22, V.N.Losinský, Morgenstern, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem se při topení nalokal - svěžestí a příjemného počtení :-)

27.01.2014 10:01:11 | Firren

Bič sice imaginární ale někdy jsou po něm pěkné šlince :D Moc hezké, utopeníčko. ;)

25.02.2013 16:40:10 | Morgenstern

řikám pořád, že jsou ženský svině a láska se dá věřit jenom chlapům.).. někdy

24.02.2013 23:49:42 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí