JARO

JARO

Anotace: Je jaro

Jaro, co je to jaro?
je ještě sníh a příroda spí
sní a ví
že lepší zítřky budou
tou rudou
barvou tulipánů to začíná
vše otvírá
oči
i malá Soči
se náhle směje
jéje
jak jí to sluší
i uši slyší
ty zpěvy ptáčků z jihu
tak jihnu
v tom kilu
barevných světel květin
já letim
v tom ráji vůní
a kulim
se talířem hojnosti
mé srdce plane radostmi
že vše je tak krásné
jak básně
rozvité
a omyté
plody chutnají
už v máji
je jaro
ach jaro
a oči tvé svítí jéje
slunko hřeje.
Autor BArBArKO, 27.03.2013
Přečteno 597x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí