Hořké milování

Hořké milování

Jsi nesmělá tak že ve mně probouzíš touhu,
dotýkat se tě tam kde mohu jen já.
Když sundám vše, co brání mi k tobě,
tělo tvé říká mi, jsem jenom tvá.

Když já tě políbím jemňounce na oušku,
a rukou projedu vlasy tvé tmavé.
Polibky přes bříško ke tvému pahorku,
kousnutí do rtu je pro mě to pravé.

Najednou polibky dotýkám se míst,
kterých se nedotknul jiný.
Jen z lásky k tobě jsem člověk vinný.

Poslouchám vzdech tvé a vzrušení,
co prochází celým tvým tělem,
jen já jsem tobě vyvrcholením – nepřítelem –

A když je konec tohoto dovádění,
ty se sebereš se a řekneš mi Macíku,
Cítím, že mé srdce poblouzněné,
nosíš nabodnuté na tupém klacíku.
Autor KaterinaKoudelova, 30.03.2013
Přečteno 750x
Tipy 5
Poslední tipující: capART, Jozef Bojanovský, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí