Černý kůň

Černý kůň

Anotace: Pro jednoho kočičáka, co byl o pár pátků mladší jak já :)

Jako černý hřebec cválající za soumraku.

Nedostižná trofej pro mou ruku...

Odlesk hřívy a podmanivost v očích tvých...

Vzbuzují ve mně sny o divokých mustanzích...

 

Hloubka, síla, hravost smyslnosti...

Večery s tebou jsou jako koňský dostih...

Pod tvými kopyty prohybá se nejen zem.

Zmatená a roztoužená mnohdy jsem...

 

Voníš tajemnem a nic krom otazníků neslibuješ.

Všechno to bereš možná jako jeden velký úlet.

Uhrančivý hřebec, co cválá ve svém tempu krajinou..

Zanechals otisk.

Vzpomínku jedinou...

 

Autor melebele, 04.04.2013
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Lina, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka slibuje a další dvě tak zcela neplní slib...

04.04.2013 14:11:39 | aravara

Nějak mi to připomíná Divou Báru!

04.04.2013 09:10:19 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí