Zhrzená

Zhrzená

Anotace: Když má někdo na muže prostě smůlu.

Přestalas´ pít
Přestala ses courat
Už nechtělas´ žít
Nemohla jsi doufat

Mužů je na tisíce
Tisíckrát ti zlomí srdce
Tak ruce na prsa
A zkřížit nohy
Nejsi kus masa
Ať nepoznají tvé vlohy

Chytí tě za zadek
rukou přetáhne
A ty jsi na zádech
Nečeká, zasune
Ve třech nanosekundách marnosti
Čas na tvý přání vypršel
I to by ti stačilo ke štěstí
Kdyby hned pryč neodešel

Jsi uvězněná a nešťastná
Ve světě úchylů a prasáků
Tvou touhou a pomstou, zhrzená
Je polička plná (uřízlejch) č*ráků.
Autor kryndy, 11.04.2013
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Devět nanosekund by bylo pohádkovější...

11.04.2013 10:05:56 | Michal Dunda

Kdyby to tak dlouho trvalo, přiznala bych to.

11.04.2013 10:09:25 | kryndy

Kryndy Pindy,to je síla!Jen doufám,že ta polička je pseudo,jinak...chudáci!!!

11.04.2013 09:27:38 | Bakchus

Tohle má bejt poezie, nebo dopis do poradny Bravíčka?

11.04.2013 09:26:48 | DracoMalfoy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí