Láska vážně nevážně

Láska vážně nevážně

Anotace: ohlédnutí za rybářem ....

Uvnitř sebe hledám aroma lásky.

Mám ráda šťastné konce bez nadsázky.

Ale nejsem milenka, ani oficiální majitelka vztahu.

Jsem asi holka tak nějak pro zábavu.

 

Sakra jo - užili jsme si to. Bylo to skvělý!

Ležíc na sobě obnaženi.

Dotyky nahých těl zmítajících se vášní.

Pro každého z nás to bylo tak trochu zvláštní.

 

Možná už vím trochu víc o tom rybáři…

Má takový zasněný výraz od vody ve tváři.

A loví pomalu a rád si se mnou hrává.

Sex bez lásky? I to se občas stává….

Autor melebele, 17.04.2013
Přečteno 727x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí