Aby bylo jasno

Aby bylo jasno

Anotace: ***

Hraju si s ohněm, i když to pálí.

Pro mě to byl sex, tys řekl milování.



Milovat se, to je být za jedno tělem i duší.

Slyšíš tlukot srdce, i když nemáš uši.



Sex, to je čistě potřeba mého a tvého rozkroku.

Není to láska, ani žádost o ruku.

Bojíš se vztahu, nechceš se vázat.

Ale jako muž ženě můžeš dávat...
Autor milenium, 26.04.2013
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí