Dluhy

Dluhy

Anotace: ...

Zbytky líčidla na tváři
komický obraz vytváří.
Rádoby moderní vlasy
nedodávají krásy,
ale jinak...
vypadáš křehce
po probuzení.

Hledáš porozumění?

Ovládneš mou půlku postele,
cítím tvé ruce na těle,
využíváš ranní erekce.
Skládáš kamínky
do mozaiky vztahu,
nabízíš svou číši vlahou,
beze studu, bez korekce.

Zběsilé zmítání těl,
dosáhneš svého.
Jsi schopna pohltit
i ducha zlého,
jehož hned prohlásíš
za svatého.

Nehty,zaťaté v ramenech,
tělo v náhlé extázi,
poslední pohyb,
ten nás doráží.
Jsi oproštěna od nesnází?

Nasycen tvůj klín,
touze vyhověno.
Ještě pohled na tvá ňadra,
vášeň zvadla.
Opět padá na nás stín
útrpnosti.

Je to k zlosti!
Chováš se zvláštně,
milenka bez příkrasy.
Ukojíš vášně,prohrábneš vlasy
a jdeš.
Kam chceš.

Čas uplyne dlouhý,
než se vrátíš,
plna touhy a vášní.
Náš vztah je krásný,
pokud jsi se mnou.
Duši máš jemnou,
tělem dluhy platíš...
Mně!
A to je zvláštní!!!
Autor Bakchus, 26.04.2013
Přečteno 539x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný..taky mám podobné, jen volím jiná slova...ale vlastně je to jedno a to samé:-)

22.01.2014 19:11:42 | Liduška

Já si Tě najdu,neboj.

22.01.2014 19:13:05 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí