Oblaka

Oblaka

Anotace: každý v tom najde to své...

Dlaní otevřel jsem oblaka,
nezralá, jen déšť přinášela,
plakala a snad o princi snila,
ta, nesmělá, oblaka bez bouří.

Otevřel jsem skříň,
kde klíč byl zatracen,
pro pozlacení i jen splín,
bylo dáno vše.

Dlaní otevřel jsem oblaka,
černá, skrz okna neznějící,
déšť se z nich snesl,
pro potěchu, že nic jiného není možno.

Dlaní, ale běž pryč,
vždyť tváří klečel jsem u tvé studánky,
vzýval jsem sny a těšil se snů,
jen plač, prosím jen plač.
Autor Láďa, 27.04.2013
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí