SMUTNÝ GIGOLO

SMUTNÝ GIGOLO

Anotace: Nikdo neví předem, zda život je jen chléb, či i s medem.

Také v pohlavním styku
stoupal jako po žebříku
Z nesmělého stydlíka
vyšlechtily jste si býka

Na vás byl přece něžný
ženy - všechny kněžny

Některých se to netýká
Chtěly měly jen mladíka

Kde je mužská pýcha
Každá ryba není štika

Vzpomeňte toho muže
milence teď „nebožtíka“
co sotva chodit může
Svíčka dohasíná bliká
Autor RU 82, 06.06.2013
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: kdovíkdo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí