OBTĚŽUJÍCÍ SNY

OBTĚŽUJÍCÍ SNY

Anotace: Prožité ve snech se vrací i za léta

Zas jsem se budil
nemohl spát dál
Pořád stejný sen
se mi stále zdál
Ten jsem hned pudil
až jsem se vzbudil

Takové sny mívám
Vášnivě tě líbám
Tvůj klín dobývám
Tam rád pobývám
blahem se rozplývám
Ráno stále zívám
ani hlad nemívám

Jsem již ve věku
kdy světu z vděku
učiním snad za dost
rozdávám-li radost
Autor RU 82, 19.06.2013
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí