.

.

Mám ho tvrdej jako kámen,
s Tvojí mušlí bude ámen,
neotálej nasedni si,
budem dělat ty psí kusy.
Pěkně jezdíš
jako Váňa,
nejsi prostě žádná Máňa.
Tak teď příraz, podrž si mě,
vliju do tě horkou lávu.
Byl jsem dobrej?
Dáme kávu?
Autor Richard Mamrdson, 19.06.2013
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí