Eros

Eros

Anotace: I když Tě chutnám, nemáš chuť. Vystoupil jsem jako rtuť. Pokud to chceš, tak se rmuť! I když Tě voním, nemáš vůni. Vím, utonul jsem v tůni. Bylo včera novoluní?

Duchu, jež mne slyšíš
a víš
tím spíš
než já,
jak chutná,
když jsme dva,
a že k sexu není třeba porota.

Ať zkoumá tvůj klitorys, kdo chce,
protože jen Bůh je porotce,
až tři opustí místnost z vody,
vždy se dá Ingrid do pohody
a J. vyšlape slasti schody.

Má báseň nevoní a ani nemá chuť,
tak buď jak buď,
jen vždy se vzbuď!
Má roso! Jsi má rosa,
co po ulicích chodí bosá,
a nad ránem Ti bývá kosa,
občas krvácíš mi z nosa.

J.+I. je odpověď,
tak vystavíme zeď,
a na prsten Ti koupím měď!
Autor Inge, 10.08.2013
Přečteno 716x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí