Ženy s potetovanou duší

Ženy s potetovanou duší

Anotace: ***

Ženy s potetovanou duší,

hloubky temného oceánu...

Smutek těm ženám tak nějak sluší,

když vracejí se domů.

 

Unavené a zbídačené jako kočky po své  noční pouti.

Jsou malířovou paletou,

jsou přízrakem odmítnutí.  / sebe samotné

 

Prázdné pohledy, duše označená černým cejchem.

Zaběhlé v kolotoči, který se točí jako káča divá.

Ženy s potetovanou duší...

Žádná z nich se do zrcadla zpříma nepodívá.

Autor melebele, 14.08.2013
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Martinecka23, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí