Když slova vášní

Když slova vášní

Anotace: ...

Já po tobě prostě toužím!!!
...v křeči slabostí myšlenky mé proplétají naše ruce
a dirigent uprostřed mě
mé srdce
rozehrává sonátu ohnivou
plamenně vášnivou
co v taktech se mění
...už začínáš cítit to chvění?
Když celým tělem pulsují tóny chtíče
až do konečků prstů
kde z nich pak vystřelí blesk!
Zavři prosím oči...
právě teď!!!

Je to zvláštní
když slova tak vášní
a sami chtějí prožívat
to stejné co oči
po tvém nahém těle sem a tam kroužit
hledají impuls
nějaký zrod
odkud pak vylétají jako šípy
...bod!!!...bod!!!...bod!!!

Zapíchnou se ti do krku
...do prsou
a pak dolů i k pupíku
...ještě níž
tak se nebraň
ty zásahy prostě nezastavíš!!!

Chceš snad víc?
Chceš další ztráty?
...raději bych tě hodil hned do trávy
a pak následoval každý jeden šíp svými rty
ukojil svojí touhu
ukojil tvé sny
mimo tento čas
...a ve svých uších jak nekonečné intro
slyšel jen tvůj křičící hlas...
“Ó můj Bože!!!“
...znovu zas a zas
Autor Marttyn, 05.09.2013
Přečteno 942x
Tipy 4
Poslední tipující: Proxima, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr ;-)

05.09.2013 11:23:14 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí