Prcina

Prcina

Anotace: Možná vám budu připadat jako puberťák, ale vzpomeňte si na Tři sestry.

PRCINA

Je to taková prcina,
které se nemusíte bát.
Je to holka laciná,
nemusíte ji tak zrovna žrát.

Není tak nevinná,
to bys ji líp musel znát.
Víc věcí ti nepřizná,
i když kamarád taky má rád.

A tak tančíme polku,
pícháme holku,
takovej tanec mám opravdu rád.
Je to pro ni náročný,
když ji bolí vaječník.
Příště s gumou ji máš opíchat.

Jarka je holka laciná,
která nebojí se klukům dát.
A ta její mokrá prcina,
která chce každou chvíli omrdat.

A tak tančíme polku,
pícháme holku,
dost ji bolí konečník.
ztěžka pak polknu,
v bolestech na ni kouknu
a ona si s náma hraje kulečník.

Teď už netančíme polku,
nehledáme holku,
pro eunucha je to náročný.
Žádná prcina laciná,
hezky to pak začíná,
a my stáváme se nemožný.

Na plese tancujem polku,
každý jednu holku,
je to prima senzace,
ale jáká zrovna chce?
Autor jehlaspichlas, 22.01.2007
Přečteno 1203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HarryHH - hm, a nejen to...

06.02.2007 19:47:00 | jehlaspichlas

.... no jo , .... ty jedeš ... bejku ...

29.01.2007 13:45:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí