Erotický bigbeat

Erotický bigbeat

Anotace: text písně...

Zklamán z dřívějších nezdarů
zakoupil jsem včera viagru...
Že budu divoký
jako muž Sodomy...

Doma přeskočil jsem almaru
a hned se vrhl na Hanu...
Jako buchar zánovní,
málkdo umí jako my...

Však ještě tři noci,
jako bez pomoci,
byl jsem svíce !!
Kdo může více ?!

Ó Bože, už měsíc to je
a stále mířím vzhůru.
Co to za noční můru,
už chci být bez postoje...
Autor Dominik Plesr, 21.09.2013
Přečteno 916x
Tipy 1
Poslední tipující: Tasha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu píseň bych snad radši ani nechtěl slyšet.

21.09.2013 12:01:52 | Nikotin

Páni .... To je zajímavé :)
Moc se ti to povedlo :)

21.09.2013 11:27:42 | Tasha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí