Svíjivé snění

Svíjivé snění

Anotace: ...

Srdce už šlo spát,

oheň teprv splál,

šustí zvenku zní,

sny se mají zdát.

 

Šimrátko šeptá,

sladké kůži slůvka,

sexem posedlá,

spokojit se snažím.

 

Svíjela se slova,

sehraně a soucitně,

venuše se chvěla,

opojená slastně...

Autor Kirsten, 27.09.2013
Přečteno 842x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, Madanik, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí