VYZNÁNÍ / PŘIZNÁNÍ

VYZNÁNÍ / PŘIZNÁNÍ

Anotace: Múza se mi vyhýbá nebo dokoce i zahýbá !?

Letmé Múzy políbení
už zas dávno tu není
došlo k mysli zatmění
bez ní básnění není


Vyznání hocha
přiznání divocha

Je to asi tím
když tě zřím
nebo uslyším
už nemyslím

Hned divočím
Už ani nevím
co ještě smím
nebo nesmím

Co asi s ním
problémem mým
Snad s někým
se poradím

Však jen s kým
Už to vím
Pokud smím
teď vás oslovím
Autor RU 82, 16.10.2013
Přečteno 691x
Tipy 2
Poslední tipující: Haviko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli pravdu dím,
máš to samý rým,
poradíš si s tím...
:-)

16.10.2013 14:34:17 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí