Noc

Noc

Anotace: Když se dvě duše ztratí v jednom těle, a Měsíc je jen páté kolo u Velkého vozu,...

Když se dvě duše ztratí v jednom těle,
a Měsíc je jen páté kolo u Velkého vozu,
doteky, které začínaly tak nesměle
zanechají stranou všechnu všední prózu.

Nedočkavé ruce se pouští do oblastí pouští,
a bouře polibků plní vyschlé studny.

Potom Vesmír zmlkne v půli věty,
zaniknou neznámé světy,
hvězdy se zardí a zahledí se vzhůru,
a Noc se usměje a zatáhne oponu.
Autor Gringo, 24.10.2013
Přečteno 666x
Tipy 1
Poslední tipující: Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí