SLUNCE VODA NAHOTA - FKK

SLUNCE VODA NAHOTA - FKK

Anotace: Je to úspěch? "Báseň" zveřejněná 24.6.´11, k dnešnímu dni byla přečtena již 2600x. 4. nejčtenější ze všech mně dostupných.

Ženy zahalené paprsky slunce
Mladé, starší, obé bez ruměnce
Těla, obličeje, zlatově září
nepoznáš jejich pravé stáří
Nezapřou ani vrozenou píli
když po trávě kamkoliv cílí
Nejdou, ale tančí, jak vodní víly
Kdo právě nespí, neposedí chvíli
Ve vodě jak ryby, jen ploutve chybí
Není to ani žádoucí, pro nás pány
aby byly byť vodní, ale zas panny
Autor RU 82, 29.10.2013
Přečteno 2706x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí