pro...

pro...

Anotace: smutná pravda

masturbuji u tvé fotky
každý den
je to jak mor
a posledních pár masturbací
toužím to dělat před tebou
tvůj obličej
k ejekuaci stačí
a představa více z tebe
ať ve sprše
či večer pod dekou
patří vždy a jenom tobě
nechci se ukájet pro jinou
Autor NoOne, 01.11.2013
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu nevkusné

02.11.2013 11:47:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí