MOKRÁ

MOKRÁ

Anotace: pozor, padají zde sprostá slova

Pánem těla můžeš být,

mojí duše nikoliv.



Touha, chtíč mě ovládá

a rozum to nezvládá.



Tak plachá jsem a divoká,

půjč mi svého čuráka.



Líbat něžně, jezdit, kroužit,

pěkně ti ho budu kouřit.



Dlouze si to vychutnáš,

co za odměnu ty mi dáš?



Víš, co kunda ráda má,

laskej víc ji prstama.



Jeden, dva, tři čtyři,

ááách,

orgasmus mokrý ti míří

do dlaně...
Autor sophiesophie, 02.11.2013
Přečteno 874x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí