MILENEC

MILENEC

Anotace: tělesné potěšení

Právě přišla SMS- ka,

že mě moc chceš, dneska.



Třesu se vzrušením,

nelením a vyrážím.



Jsi krásný muž,

chci všechno, už...



Něžné hlazení, líbání,

jazyky, ruce, prsa,

ústa, úd, broskvička,

prsty, vibrátor...



Všechno dohromady.



Šeptání, vzdychání,

pokřiky, výkřiky, výstřiky...



Jsi dokonalý,

jsi mé sexuální štěstí,

jsi můj ráj.



Jsem ráda,

že Tě mám.
Autor sophiesophie, 03.11.2013
Přečteno 728x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí