Údu

Údu

Anotace: ... udatný ...

Pro potřeby svého chtíče
ochoten ke lži, skleslý, zničen.

Pro potřeby svého údu
přijal její těžkou nudu.

Pro potřebu penisu
zaholdoval tenisu.

Pro potřebu třetí nohy
protlačil by její "vlohy".

Radši touhu nemíti,
v hlavě se mu rozsvítí!
Autor Inge, 26.11.2013
Přečteno 741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí