Koření

Koření

Anotace: Starší záležitost 07, už na literu byla.

Chci stereotyp všedních dní
okořenit cizokrajným kořením,
a přejídat se den co den.
Chci slyšet tisíce svých jmen
v různých pojetích.

Chci nejisté první polibky,
a ty další vášnivé a spalující.
Chci být volná a svázána zároveň,
chci klesnout na nízkou úroveň,
poslouchat své tělo, mozek zatratit.

Chci večer milovat se s tebou,
a ráno probouzet se líně.
Chci cítit tvé ruce ve svém klíně,
a tvůj roztoužený dech na ústech svých.

Chci v přívalu blažených pocitů ztratit vědomí.
Chci utopit své výčitky svědomí
v moři touhy a slasti,
a přitom neuvíznout v pasti malodušnosti a pohrdání.

Chci zahleděna do svých představ ztrácet realitu.
Chci věřit v tvojí lásku, psát básně do sešitu.

Zatím potají si v noci slzy utírám.
Autor Jana B., 27.11.2013
Přečteno 622x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin Šimeček, Pelican, Alain
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě to vyjde :-)

01.01.2014 13:50:33 | Martin Šimeček

Není toho málo, co chceš, ale chceš to moc hezky. ST

30.11.2013 15:24:51 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí