POVZBUZENÍ

POVZBUZENÍ

Anotace: Žádný zázrak - ani kouzla - též triky - jen náznak - tak trochu - verši sklouzla - do nádechu - sexu erotiky

Na tvé chmurné životní štrece
někdy zastav a uměj se přece
Radost není jen koupání v řece
Žij naplno, překonej v duši křeče
Nehleď vlevo ani vpravo
Občas vykřikni "bravo!"

Žij co nejvíce, na plné pecky
Podle potřeby využij nohy
Sám víš k čemu máš vlohy
Neváhej, obnaž vnady všecky
Není většího prožitku
než když se lidské tělo
v horečné křeči se zmítá
v klíně to neb ono kmitá
Přijde cosi, snad mdloba
a pak zas, v hlavě svítá

Život je hlavně o sexu
Větší rozkoše ani není
Opak tvrdí jen pokrytec
Nežije, živoří, málo ví
ani neví, o čem se mluví
Autor RU 82, 06.12.2013
Přečteno 699x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V téhle pohádce jsem Bajaja. Co jiného k tomu říct, než přitakat. :o)

09.12.2013 22:55:21 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí