Znáte to?

Znáte to?

Anotace: V moři topím své city, líbám si tvá slova do paměti, jako nekonečný les, a poslední...

V moři topím své city,
líbám si tvá slova do paměti,
jako nekonečný les,
a poslední větev a na něm list,
anděl přání z nebe snesl,
že teď toužím po tobě,
pak v kolenou těžce klesl,
a tichým hlasem hlesl,
máš ji v srdci, hluboko v sobě.

Pak přišla si,
tak nahá a krasná,
plamen v očích měla si,
mé ruce bloudily,
po tvé hrudi,
na ňadra chuť dostaly.

Rty pak líbal jsem je do špiček,
a hladil tě po bocích,
ach lásko, dělal bych to teď a tady,
a pak ihned po nocích.

Co jen to tvá slova zmůžou,
takhle touhu probudit,
a bouři tím vyvolat,
něha, láska, chci tě tady,
vášnivě tě milovat.
Autor Bělovlasý, 10.12.2013
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí