Vůně naší noci

Vůně naší noci

Anotace: 31. srpna?

…Líbáš…
vůně parfému a melounu,
…Svádíš…
vůně parfému a melounu,
…Hladíš…
vůně parfému a melounu,
melounu a parfému.
…Vzdycháš…
vyděchuješ vůni melounu,
…Škrábeš…
melounovými prsty,
…Voníš…
melounem a parfémem.
…Dotýkám se…
mám rád vůni parfému,
…Líbám…
zbožňuji chuť melounu,
melounu a parfému.
…Klamná přání…
ještě tam jsem nehladil,
…Ještě ten kousek…
vůně parfému,
teplého dechu,
a melounu.
…Ve Tvém klíně…
meloun a Tvůj dech,
bouchnu jako sopka.
…Zhasnu slunce…
pro meloun a teplý dech,
…Rozžhavím slunce…
pro vůni Tvého těla,
…zastavím čas…
kdyby jsi chtěla,
jen pro vůni těla,
těla a melounu,
dechu a parfému.
…Klesám…
Tvé vlasy,
vůně kokosu a melounu.

…Vůně našich těl…
když jsme byli divocí
a všechny vůně,
naší první noci…
Autor Bělovlasý, 12.12.2013
Přečteno 770x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí