Prostopášný čas

Prostopášný čas

Jede, dva, tři, čtyři,
kolik prstů teď asi máš?
Na mé klaviatuře rudé noty vášní
Vím jak Tě rozezvučet
A Ty to o mě netušíš
Však zpívám s Tebou každou notu
A je to tu zas!
Miluji, když táhneš smyčcem dechu,
tam a zpátky
a pak jen třas
Ty chceš ještě?
Derniéra?
Pro publikum?
Ne, jen pro nás dva
Dva hádci pod peřinou
Tak ať si pro nás přijde ďas!
Protože my, jeden s jednou
máme prostopášný čas...
Přečteno 681x
Tipy 7
Poslední tipující: Martin Šimeček, jitoush, enigman, Luky-33, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hravé

14.12.2013 02:16:19 | s.t.e.r.e.o

deset devět osm sedm šest...a pět...takže jedenáct...

13.12.2013 15:24:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí