Nepublikovatelná

Nepublikovatelná

Anotace: I romantikům jde stejně jen o to jedno!

Tvůj stesk. Čiší z něj smutek.
Nevím, jak Ti slovem pomoci.
Ale nebreč tady, smutné kotě.
Ni při pátku, ni při sobotě.
Čeká na Tebe ještě spousta nocí,
kdy oplatíš někomu dotek.

Tvůj stesk. Bere slovům odvahu.
Jestli máš pocit, že se konec blíží,
jestli máš touhu vyplakat se světu,
tak zapamatuj si tuhle větu:
Když zlo se s dobrem v boji zkříží,
má ďábel vždycky převahu.

Tvůj stesk. Rád bych napsal: „Bude líp!“
Rád bych napsal, že já mám rád kotě,
co přede v klíně, co jazýčkem mě myje.
Co jazýčkem si něžné hraje s mým pyjem.
Co bodá mě podpatkem na vysoké botě.
Jsi totiž děvka a ...píp...píp...píp...píp
Autor Emeritní Profesor, 09.01.2014
Přečteno 760x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, praetorian, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, nestli je vhodné číst tě takhle brzy, ...
No ale co...kafe jsem si nesladila, tak alespoň tebou... ;)

15.04.2021 06:54:58 | Dreamy

Trochu složitý na pochopení, ale tydle hrátky s rýmy mám rád. 570 přečtení a 1 tip? Proboha, tak druhej...

17.12.2019 20:23:08 | praetorian

Tohle si zasloužilo i dva...
ty skrblíku...:D

15.04.2021 06:53:10 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí